Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά αποδεικνύεται οτι ο Δημήτρης Μερκούρης αυτο που λέει το εννοεί .....


Αλεξανδρούπολη 8 Σεπτεμβρίου 2010
ΠΡΟΣ: Τον κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝ: 1) Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2) Γραμματεία Οργανωτικού 3) ΝΟΔΕ Έβρου 4) ΔΗΜ.ΤΟ Αλεξανδρούπολης.

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Δεν γνωρίζω αν η επιστολή μου αυτή θα φτάσει στα χέρια Σας και αν θα έχετε το χρόνο να τη διαβάσετε.  Παρόλα αυτά θεωρώ καθήκον μου να Σας ενημερώσω –πριν δημοσιοποιηθεί- για την υποψηφιότητα μου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΄΄Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση΄΄ με επικεφαλή τον Γιώργο Αλεξανδρή.
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω εγγράφως τους λόγους για τους οποίους είμαι αντίθετος στην επίσημη υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Πριν εξηγήσω τους λόγους θεωρώ απαραίτητο να σας αναφέρω ότι ήμουν και είμαι από τους βασικούς υποστηρικτές Σας στο Νομό Έβρου και από.................

 τους πρώτους που τάχθηκαν υπέρ Σας δημόσια, όταν διεκδικούσατε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και οι δημοσκοπήσεις σας τοποθετούσαν στην 3η θέση.
Στο πρόσωπο Σας έβλεπα και βλέπω τον άνθρωπο που επαναπροσδιόρισε το ιδεολογικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για αλλαγή σελίδας.
Η σημερινή εποχή είναι μια εποχή έντονης αμφισβήτησης, αμφισβήτησης αξιών, αμφισβήτησης γεγονότων, αμφισβήτησης θεσμών και ιστορίας.
Στη σημερινή εποχή, που οι αξίες αμφισβητούνται, τα ιδεώδη και οι θεσμοί δοκιμάζονται θεωρώ υποχρέωση μου να απέχω από πρακτικές και τακτικές που ενισχύουν αυτή την κατάσταση.
Δεν υποστηρίζω την υποψηφιότητα Λαμπάκη για τους εξής λόγους:

- Ο κ. Λαμπάκης φέρει ευθύνη για το αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών γιατί ήταν αυτός που φρόντισε, ώστε η επίσημη υποψηφιότητα της Ν.Δ. να αποκλειστεί από τη Δημοτική Αρχή.

- Το στελεχιακό δυναμικό, που τον υποστηρίζει σήμερα, απαρτίζεται από τα ίδια άτομα που έχουν σημαντικό μέρος της ευθύνης για την υπανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης, των λαθών της διακυβέρνησης της Ν.Δ. και της απογοήτευσης του λαού του Έβρου.

- Δεν ξέρω ποιοι μεθόδευσαν και γιατί και δε δόθηκε στήριξη της Νέας Δημοκρατίας σε πρόσωπο που δεν θα προκαλούσε τόσο έντονες αντιδράσεις και διχασμό στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και δεν θα δημιουργούσε ερωτηματικά για τη συνέπεια των λόγων και των έργων της Νέας Νέας Δημοκρατίας.

Για όλους του παραπάνω λόγους, αλλά και αυτούς που δεν μπορώ να εκφράσω δημόσια, θεωρώ ότι θα πρέπει να συστρατευτώ με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση» με επικεφαλή τον Δήμαρχο Γιώργο Αλεξανδρή διότι πρόκειται για ακομμάτιστη υποψηφιότητα, που συσπειρώνει ανθρώπους από πολλούς πολιτικούς χώρους και το σημαντικότερο έχει την εμπειρία να υποστηρίξει τον Καλλικρατικό Δήμο και να διασφαλίσει θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του τόπου.

Με Σεβασμό
Μερκούρης Δημήτριος

http://ermiss.blogspot.com/- merkoyr1@otenet.gr 
 
http://gatzoli.blogspot.com/2010/09/blog-post_8046.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έβρος Μετά τον Πόλεμο «Το ματωμένο ποτάμι».

  Κατά τη διάρκεια του πολέμου ο Έβρος ποταμός υπήρξε το κυριότερο πέρασμα για τους πολίτες κυρίως της Θράκης που κατέφευγαν   στο Κάιρο της...