Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ANTONIS SAMARAS: Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογή Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η 29η Νοεμβρίου 2009 θα μείνει στην μνήμη μας ως μια από τις σημαντικότερες ημέρες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας διότι για πρώτη φορά γίνεται ένα βήμα προς την άμεση Δημοκρατία.
Η κατάκτηση αυτή σημαδεύτηκε από τη δική μας παρέμβαση.
Όλοι εμείς, τα μέλη και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, διατρανώσαμε, από την πρώτη στιγμή, κόντρα στους μηχανισμούς της κληρονομικής διαδοχής την απαίτηση να έχουμε λόγο και δύναμη στις διαδικασίες.
Όλοι μαζί δώσαμε τη μάχη για την ικανοποίηση αυτού του δίκαιου και δημοκρατικού αιτήματος. Και την κερδίσαμε.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς: «Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί απλά κάτι νεωτερικό για το κόμμα μας. Είναι μία επιλογή ευθύνης που επιβάλλεται, πλέον, να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Στις 29 Νοεμβρίου δεν αποφασίζουμε μόνο για τον επόμενο ηγέτη αυτής της Παράταξης. Αποφασίζουμε για τη δομή και την οργανωτική λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας. Κάνουμε την απαρχή για ένα σύγχρονο κόμμα με αυξημένο ρόλο στα οργανωμένα μέλη του».
Γι’ αυτό το λόγο η συμμετοχή μας σε αυτή τη διαδικασία οφείλουμε και πρέπει να είναι καθολική έτσι, ώστε να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον της παράταξης και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι οι Νεοδημοκράτες είμαστε εδώ, ενωμένοι και αποφασισμένοι να επαναφέρουμε τις ιδέες μας στο προσκήνιο. Για να δώσουμε ξανά την ελπίδα στη χώρα μας.

Μερκούρης Γ. Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έβρος Μετά τον Πόλεμο «Το ματωμένο ποτάμι».

  Κατά τη διάρκεια του πολέμου ο Έβρος ποταμός υπήρξε το κυριότερο πέρασμα για τους πολίτες κυρίως της Θράκης που κατέφευγαν   στο Κάιρο της...